آیا مشرف برای باز گشت آماده می شود؟

 


پرویز مشرف درحال حاضر در تبعید خود خواسته در لندن به سر می برد
 

"کشور های غربی به خاطر تامین منافع خود ازشورشیان در پاکستان برای نبرد علیه شوروی سابق و شکست آن استفاده کردند و پس از آن منطقه را با تمام دشواری هایش رها کردند.". "غرب پس از حمله نیروی های شوری سابق به افغانستان اندیشه جهاد را ایجاد کرد و ده ها هزار شورشی جهادی را از سراسر جهان به منطقه آورد و آنها را تا دندان مسلح کرد.". "ما خیلی زود فراموش می کنیم، این آمریکا و کشور های غربی بودند که این همه (احزاب جهادی) را بوجود آوردند. . . ." -  پرویز مشرف

 

ژنرال مشرف رئیس جمهوری پیشین پاکستان حزب جدید سیاسی را در لندن تاسیس کرده و امروز رسما آن را به نام حزب "آل پاکستان مسلم لیگ" اعلام کرد. آقای مشرف به بی بی سی گفته است که حکومت کنونی پاکستان از کار افتاده، اقتصاد، مردم و کشور پاکستان به حال خود رها شده اند.

این در حالی است که اخیرا دولت پاکستان مسیر تدارکاتی ناتو مستقر در افغانستان را از خاک خود بسته و این مساله سبب افزایش تنش میان برخی از کشور های عضو ناتو و پاکستان شده است.

آقای مشرف گفت که درحال حاضر وضعیت در پاکستان به حدی بد است که تنها امید مردم به سوی ارتش است.

آقای مشرف که خود در لندن زندگی می کند گفت رهبران کشور های غربی باید به مردم خود بفهمانند که خروج نیروهای غربی از افغانستان و گذاشتن منطقه به حال خودش اشتباه بزرگی خواهد بود.

او گفت کشور های غربی این اشتباه را یکبار بعد از خروج نیروهای شوروی از افغانستان تجربه کرده اند.

آقای مشرف گفت کشور های غربی به خاطر تامین منافع خود ازشورشیان در پاکستان برای نبرد علیه شوروی سابق و شکست آن استفاده کردند و پس از آن منطقه را با تمام دشواری هایش رها کردند.

رئیس جمهوری پیشین پاکستان در پاسخ به این سوال که طالبان به حمایت آی اس آی سازمان استخباراتی پاکستان به تهدید جدی بدل شده اند گفت: "غرب پس از حمله نیروی های شوری سابق به افغانستان اندیشه جهاد را ایجاد کرد و ده ها هزار شورشی جهادی را از سراسر جهان به منطقه آورد و آنها را تا دندان مسلح کرد."

آقای مشرف افزود: "ما خیلی زود فراموش می کنیم، این آمریکا و کشور های غربی بودند که این همه (احزاب جهادی) را بوجود آوردند. از سال ۱۹۸۹ تا سال ۲۰۰۱ یعنی تا یازدهم سپتامبردر جریان ۱۲ سال در منطقه چه رخ داد؟ هیچگونه برنامهء برای تجدید فعالیت و جابجایی مجدد ۳۰ هزار جنگجو و مجاهد صورت نگرفت که توسط غرب آورده شده و در آنجا رها شده بودند. آنها تا دندان مسلح بودند و تنها می دانستند چگونه بجنگند. این تقصیر کیست؟ تقصیر غرب است."

آقای مشرف در سال ۲۰۰۸ به دنبال ناکامی متحدانش در انتخابات، پاکستان را ترک کرد و حالا در تبعید خود خواسته در لندن به سر می برد.

آقای مشرف در یک گفتگوی طولانی با بی بی سی گفت چون در پاکستان او با خطر ترور روبرو است حزبش را درپایتخت بریتانیا براه می اندازد.

ژنرال مشرف گفت پیش از انتخابات آینده که انتظار می رود در سال ۲۰۱۳ در پاکستان برگزار شود او دوباره به کشورش باز خواهد گشت. آقای مشرف هشدار داده است که دموکراسی در آن کشور باید با منافع پاکستان همنوا باشد نه با منافع کشور های غربی.

درحالی که آقای مشرف امیدوار است تلاش های تازه او بتواند زمینه باز گشت او و حزبش به قدرت سیاسی در پاکستان باز گرداند، خبرنگاران در پاکستان چنین اعتقادی ندارند و می گویند دست کم احزاب اسلامگرا میانه ای با ژنرال مشرف ندارند و نام او در صدر فهرست سیاه احزاب تندرو پاکستان است.

 

جمعه ۱ اکتبر ۲۰۱۰

بشیر بختیار

بی بی سی

 

 

توجه!

کاپی و نقل مطالب از «اصالت» صرف با ذکر منبع و نام «اصالت» مجاز است

کلیه ی حقوق بر اساس قوانین کپی رایت محفوظ و متعلق به «اصالت» می باشد

Copyright©2006Esalat

 

www.esalat.org